Ziua internationala a Sarutului

Ziua Sarutului in Marea Britanie se celebreaza pe data de 6 iulie, totusi ea a fost adoptata la nivel mondial, iar acum este recunoscuta ca sarbatoare internationala.
Cand stai sa te gandesti, sarutul este prezent peste tot in societatea noastra si are multe forme. Un prim sarut, un sarut formal, un sarut pasional sau un sarut de la revedere. Ziua Sarutului are rolul sa ne faca pe noi sa apreciem un sarut in adevarata sa forma, fara norme sociale, doar un simplu sarut.

Competitia pentru cel mai lung sarut este una acerba. Pe 6-7 iulie 2005 recordul pentru cel mai lung sarut a fost stabilit la 31 de ore si 30 de minute in Marea Britanie. Apoi de Valentine’s Day in 2009, Nikola Matovic si Kristina Reinhart din Germania au stabilit un nou record de putin peste 32 de ore. Pe 13 februarie 2011, un cuplu tailandez format din sotii Ekkachai si Laksana Tiranarat au incercat si reusit sa stabileasca un alt nou record cu 46 de ore si 24 de minute de sarutari fara oprire. Impresionant!

Nonthawat Charoenkaesornsin si Thanakorn Sitthiamthong s-au sarutat pana au castigat titlul de cel mai lung sarut in Pattaya, Thailanda la data de 12-14 februarie 2012, dar fostii campioni, sotii Tiranarat si-au recastigat coroana un an mai tarziu si in momentul de fata detin recordul mondial pentru cel mai lung sarut cu un timp de 58 de ore, 35 de minute si 58 de secunde.  WOW! Asta da sarut!

Gandeste-te la primul tau sarut…a fost cum te asteptai , o amintire pretioasa sau ai fost prea putin emotionat/a ca sa-ti pese?
Gandeste-te la cel mai dulce sarut…un sarut venit de la un copil? Un sarut in semn de multumire venit de la un prieten? Si mai gandeste-te si la acele asa-zise saruturi fara un motiv anume.

Data viitoare cand vei saruta pe cineva, gandeste-te la cat de frumos este, nu numai la importanta momentului respectiv.

Sursa: nationalawarenessdays

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.