Weekend-ul acesta mergem la cel mai mare show pisicesc!

Sambata si Duminica sunteti asteptati la Romexpo, Pavilionul C6, la Editia Internationala Felina de Primavara SofistiCAT.
La acest show vor fi prezente in jur de 200 de rase, printre care amintim: Persana, Norvegiana de padure, Ragdoll, Angora turceasca, Bengal, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Don Sphynx, Albastra de Rusia, Maine Coon, Singapura, Sfinxul, Birmanezele si Siamezele.

Expozitia este deschisa in ambele zile intre orele 10:00 si 18:00, punctul culminant al concursul va fi “Best in Show-ul”. Finaliștii celor patru categorii (persane si exotice, par semilung, scurt, orientale si siameze) se vor întrece in marea finala pentru locul I, cea mai buna pisicuta din concurs. Sponsorii vor oferi premii pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici.

5 arbitri internationali vor decide care este cea mai frumoasa pisica. Ca la fiecare editie, in cele doua zile ale expozitiei se va desfasura si campania „Arata ca iti pasa”, o campanie care incurajeaza vizitatorii sa adopte pisici fara adapost, vaccinate si sterilizate sau sa doneze pentru animalele din adaposturi.

Tematica sofisticata a concursului este “rock” asa ca nu-ti uita geaca de piele si voia buna! Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei, pensionarii beneficiaza de un bilet redus la 5 lei, iar copiii au accesul gratuit.

17547304_10154649363531492_1883957925_o

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.