VIDEO|Marea confruntare Cîțu – Orban!

Premierul Florin Cîțu a declarat că după acest congres, Partidul Național Liberal va ieși mai puternic și că se va pregăti în fiecare zi pentru a câștiga alegerile din 2024
“Astăzi vom culege roadele acestei campanii, care a fost una dificilă, e adevărat, dar una foarte bună pentru PNL, pentru că după ziua de azi, aşa cum am spus în fiecare colţ din ţară unde am fost, PNL să fie mai unit, mai puternic. Şi se va pregăti în fiecare zi pentru a câştiga alegerile din 2024. PNL, veţi vedea după ziua de astăzi, o să fie mai unit ca niciodată, iar ceea ce noi am promis am făcut şi veţi vedea că românii, ca de fiecare dată, unde am avut administraţie liberală, vor vota din nou PNL în 2024”, a declarat Florin Cîţu, înainte de Congresul PNL.

CITEȘTE ȘI: VIDEO| Protest cu manele înaintea Congresului PNL

Reamintim că Florin Cîțu și Ludovic Orban au declarat războiul total cu trei zile înainte de congresul PNL.

LIVE VIDEO – Evenimentul poate fi urmărit aici

Eu vă spun că voi câștiga congresul, la cum e starea de spirit în partid, la ceea ce simt la toți delegații, simt pulsul și înțeleg că, dacă în urmă cu două luni avem de ales între două variante, nu mai există decât o singură variantă bună, cealaltă fiind proastă”, a mai spus Orban, la un post de televiziune.

Orban și-a exprimat și nemulțumirile față de activitatea premierului și a declarat că încrederea în Guvern a scăzut din cauza acestuia. 

  • La întrarea în sală, preț de câteva secunde, delegații au strigat “Orban, Orban!”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.