VIDEO|Critici dure la adresa USR PLUS – Florin Cîțu: “Azi a murit moralitatea”

Premierul Florin Cîțu i-a atacat pe cei din USR PLUS, sugerând că aceștia nu au pregătit țara pentru valul patru al pandemiei de Covid-19. Premierul le-a transmis că vor răspunde în fața românilor pentru că au dat dovadă de lipsă de responsabilitate și au fugit de la guvernare.

”Nu au pregătit România pentru valul 4 al pandemiei, iar apoi foștii colegi de la USR au lăsat Ministerul Sănătății fără ministru, în plină criză sanitară. Este un gest de iresponsabilitate și un atentat la sănătatea românilor!

CITEȘTE ȘI: Dan Barna: “Propunerea noastră de premier este Dacian Cioloș”

Foști colegi de guvernare de la USR veți răspunde în fața românilor! Stați umăr la umăr cu extremiștii care susțin campania anti-vaccinare! Stați la masă cu extremiștii, antisemiții! Ați mințit și ați trădat românii, când tot ceea ce se cerea de la voi era responsabilitate.

Ați sabotat șansa dreptei de a avea un guvern stabil. Foarte bizar: ceea ce spuneați ieri ”fără corupție”, iar astăzi stați cot la cot cu corupții. N-ați vrut să vă asumați guvernarea și v-ați găsit un inamic comun, pe mine. Politica nu este despre cum să-l dați jos pe Florin Cîțu, este despre cum guvernăm mai bine pentru români.

Sinceritate, vă citez din DEX: ”Însușirea de a fi sincer, lipsă de prefăcătorie sau de viclenie, franchețe, loialitate.

CITEȘTE ȘI: Începe războiul! PSD a depus moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: „Invit colegii de la USR PLUS și AUR să voteze această moțiune”

Nu se termină totul aici! Românii trebuie să știe cine sunteți și ce ați făcut. Nu mă voi lăsa până în momentul în care românii nu vor știi cine sunteți.”, a spus premierul

Sursa foto: pressalert

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.