VIDEO| Primar PNL, filmat dezbrăcat în timp ce flirta

Primarul comunei Gropeni, județul Brăila, Stan Malinche a fost filmat, în timp ce flirta. Bărbatul este acuzat că ar fi făcut avansuri sexuale unei tinere de 20 de ani. Stan Malinche i-ar fi promis fetei un loc de muncă la primărie, bineînțeles, dacă aceasta ar fi acceptat să se culce cu el.

Liberalul nu a scăpat netaxat, fata l-a filmat în lenjerie intimă și a făcut publică toată conversaţia. În apărarea sa, primarul spune că imaginile sunt trucate.

Totul a ieşit la iveală, după ce tânăra a dat presei locale mai multe fotografii şi clipuri video în care primarul comunei Gropeni, Stan Malinche, aflat într-o cameră de hotel, în timpul Congresului PNL, îi face avansuri şi chiar îi oferă un loc de muncă în lenjerie intimă. 

CITEȘTE ȘI: ANUNȚ NEAȘTEPTAT| Silviu Gelu Zetea își anunță candidatura pentru președinția României la Congresul PNL 2021

  „Poftim, uite-mă, de sus până jos. Spune acum, corespund sau nu corespund?(…) Tu mai aveai puţin şi mă dezbrăcai de chiloţi în faţa camerei”, spune primarul în clipul video.   Tânăra insistă ca primarul Malinche să-i spună pe ce funcţie publică o va angaja.  „Am spus că începând din momentul ăsta trebuie să ai încredere în mine şi că vom avea o colaborare (…) Din moment ce ţi-am spus că îmi doresc să te ajut… Nu sunt un om care doar să promit şi dup-aia… Ţi-am spus, să nu crezi că duc lipsă de femei! Ţi-am promis şi eşti probabil printre puţinii oameni din viaţa mea, care am promis că te ajut! (…)Te pot ajuta să te angajezi, da? E bine? Cu un post de.. ce vrei? Asistenţă socială, da? Nu ţi s-ar potrivi! Cu siguranţă Taxe şi Impozite, Achiziţii Publice, nu ţi s-ar potrivi! Eu zic că mai bine Asistenţă socială. De exemplu, nu ştiu dacă s-ar potrivi la Rezolvarea petiţiilor, nu ştiu cum se cheamă”, spune primarul, potrivit Jurnalul de Brăila.

După ce cazul a luat amploare în presă, primarul Stan Malinche susţine că imaginile sunt trucaje şi va face plângere la poliţie. Stan Malinche are 61 de ani şi se află la al cincilea mandat de primar, scrie adevărul

CITEȘTE ȘI: USR PLUS și-a ales noul președinte! Lupta a fost strânsă!

Vezi toată conversația aici

Sursa foto: Pexels

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.