Tu om puternic, te admir!

Despre oamenii puternici

“Doar pentru ca niciodata nu-ti impartasesti suferintele, asta nu inseamna ca ele nu exista. Doar pentru ca niciodata nu spui nimanui despre luptele pe care le duci, in fiecare zi, in interiorul tau, asta nu inseamna ca ele nu exista, ci inseamna ca esti un om puternic, iar lumea fuge de oamenii puternici.”

De ce ar fi un astfel de om puternic? Mai degraba este slab, las..

Nu, un om care alege sa-si traiasca durerea de unul singur, este un om care respecta spatiul celor din jur, care intelege ca probleme personale il privesc doar pe el si e constient de faptul ca singur le poate face fata si le poate rezolva. Intelege ca problemele lui, il pot afecta si pe cel de langa, astfel ca evita sa-l incarce cu povara sufletului sau.

CITESTE SI: 

A fi fericită este o alegere!

Durerea te impietreste, e atat de greu sa te transformi iar intr-un om, sa zambesti de parca nimic nu s-ar fi intamplat, sa-ti stergi lacrimile cand tu defapt ai vrea sa le consumi, sa-ti calmezi inima cand ea salta de tristete si nu de emotie, sa-ti pansezi cumva ranile si sa incerci sa nu mai ajungi la ele..

Acestia sunt oamenii care duc o lupta admirabila, dar din care ies intotdeauna mai maturi si mai pregatiti, iar cand singuratatea te invata ca pe lumea asta esti doar tu, lucrurile incep sa se schimbe, incepi sa realizezi ca azi, maine sau poimaine, doar tu esti acolo pentru tine. “A te agata de cineva” nu inseamna nimic mai mult decat “a te amagi” la nesfarsit.

Coloana vertebrala nimeni nu ti-o va indrepta mai bine decat o vei face tu, dragostea de sine, nimeni nu o va descoperi in tine, mai bine decat o vei face tu, iar curajul.. e tot acolo, trebuie doar sa-ti deschizi sufletul.

CITESTE SI: 

Este suficienta dragostea intr-o relatie?

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.