SURSE: Premierul Florin Cîțu nu vrea să închidă școlile!

Surse din media spun că premierul Florin Cîțu ar fi acceptat să fie eliminat pragul de 6 la mie și a vorbit despre introducerea testelor de salivă în școli pentru a nu le închide. Acest serviciu va fi contra-cost, doar vaccinul este gratuit în acest caz. Premierul spune că nu vrea să închidă nicio activitate.

„Vrem în continuare să menținem prezența fizică în școli, ne gândim la introducerea testelor de salivă. Ministerul Educației anunța ieri că 99% din părinți nu vor testeze copiii, ceea ce e trist. Încercăm cu teste cu salivă, dar intenția e ca școlile să rămână deschise. Școlile online nu au avut cele mai bune rezultate anul trecut”, a anunțat premierul.

CITEȘTE ȘI: SURSE: Școlile nu se mai închid!

De cealaltă parte, fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a comentat intenția autorităților de a nu închide școlile după ce incidența dintr-o localitate depășește 6 la mie.

”Casa arde! Când casa arde, protejezi viaţa oamenilor conform planului de evacuare şi încerci să stingi focul. NU te apuci să schimbi planul de evacuare, NU te arăţi surprins că focul e la uşă şi cu siguranţă nu te întrebi ce e mai convenabil electoral pentru tine, şeful sau partidul tău”, a spus Vlad Voiculescu

CITEȘTE ȘI: Florin Cîţu promite creşterea pensiilor, salariilor şi alocaţiilor de la 1 ianuarie

Sursă foto: turnulsfatului

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.