ANUNȚ NEAȘTEPTAT| Silviu Gelu Zetea își anunță candidatura pentru președinția României la Congresul PNL 2021

În cadrul Congresului PNL, omul politic, Gelu Zetea nu a avut nimic de comentat despre actuala confruntare dintre liderii Partidului Național Liberal, în schimb și-a anunțat candidatura la președinția României din anul 2024, chiar sub ochii uimiți ai colegilor săi.

“O să încerc să fiu cât se poate de concis. Dimineață când m-am trezit, m-am uitat în oglindă și am vorbit cu cel mai bun prieten al meu despre anunțul pe care vreau să-l fac de la această tribună. Și acel prieten mi-a spus că: “Da, merită, trebuie să faci pasul” și cei care mi-au susținut această inițiativă, oameni care un sunt în sală în momentul de față.

Acest congres m-a determinat și mai mult ca să vin să continui cu această intenție și este vorba despre, nu despre ce se va vota azi, este despre președintele PNL, despre ceea ce se va întâmpla cu guvernarea. În teorie tot ce s-a spus aici sună bine, dar din păcate la firul ierbii nu se simte. Dvs.sunteți de la firul ierbii, sunteți de acolo de unde societatea este nemulțumită, de acolo de unde toți ne întreabă ce se întâmplă.

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban: Fraților, ce facem cu guvernarea? Suntem într-o situație aproape imposibilă

Eu îmi doresc ca PNL-ul să revină cu forță, ca măsurile cu adevărat liberale să fie aplicate nu doar clamate și pot să fiu de acord cu ambele moțiuni dacă vă propun o provocare. Vă propun o a 3-a cale pentru viitor, o a 3-a cale care nu contravine interesului de moment. O a 3-a parte susținută și de societatea civilă, o a 3-a cale care privește alegerile din 2024.

De aceea adresez provocarea de a susține o altă candidatură decât ați gandi-o până acum la cea mai înaltă demnitate în stat. Motiv pentru care îmi anunț de pe acum candidatura pentru presedinția României și îmi retrag candidatura pentru orice altă funcție în partid. Vă mulțumesc!”

CITEȘTE ȘI: Bilanț COVID| Sâmbătă, 25 septembrie. Date oficiale

Omul politic, Silviu Gelu Zetea este fondatorul SC. Privat Silviu Zetea SRL. care produce și comercializează faimoasa băutură alcoolică Zetea de Transilvania

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.