România mai are doar două paturi libere la ATI

176 decese în ultimele 24 de ore, peste 315 copii internați în spitale, 16 la ATI. Așa arată radiografia zilei de astăzi, 30.09.2021. Pandemia își face de cap, în vreme ce România e întâmpinată pe nepregătite de valul mare de noi infectări. Sunt doar 2 paturi libere la ATI și mii de persoane în nevoie. Locurile limitate din spitale, limitează vieți.

Autoritățiile ridică din umeri, unii spun că suntem pregătiți, alții, inconștienți renunță la restricții. Unii stau pe margine și urmăresc cum persoanele de lângă ei se duc, ușor, ușor pe rând. Numerele ne sperie, dar nu ne vaccinăm pentru că ne e frică de ace, de cipuri, de macro manipulări din partea marilor șefi ai lumii. De la vaccin facem cancer, nu ne mai scapă nimeni, dar nici pentru prostie nu mai exista leac. Cu aia murim!

CITEȘTE ȘI: A început Loteria Vaccinării! Premiul este de un milion de lei

Pe cealaltă parte ne confruntăm cu inconștiența autorităților care nu ne mai miră, ne-am obișnuit si cu ea. Medicii sunt obosiți. Oameni ca noi, cu familii și apropiați pierduți în lupta cu un virus inventat, cum ar spune alții. Dar nici de ei nu ne pasă! Îi ignorăm când ne spun despre vaccin. Noi stim mai bine, avem atâtea studii!

Salvările au început iar să ne surzească, ne camuflăm fețele sub măștile sufocante. În metrou, tramvaie, pe stradă, în magazine.. Încă nu ne-am imunizat! Teroarea este și mai ticăloasă! Am ajuns la un nou record absolut al infectărilor cu coronavirus.

Noi încă nu ne vaccinăm, iar dacă o facem.. suntem împinși de la spate. Altfel nu am putea merge la restaurant, la bar.. că atât ne duce capul.

CITEȘTE ȘI: Creștere alarmantă! Restricțiile intră în vigoare din această noapte

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.