#Pamflet – Breaking Rus: Prigojin în Misiunea Imposibilă

Într-o scenă desprinsă parcă din filmele de acțiune hollywoodiene, magnatul rus Evgheni Viktorovici Prigojin, cunoscut și sub numele de “Chef al lui Putin” și asociat cu misterioasa organizație militară privată “Wagner Group”, a fost implicat într-un accident aerian.

Cristian Cioacă – Premierul care va face România să dispară!

Dragi cetățeni ai țării noastre, pregătiți-vă pentru o surpriză de proporții magice, deoarece România se pregătește să intre într-o eră nouă a guvernării – una în care toate problemele vor dispărea într-un abur misterios, în stilul inconfundabil al următorului nostru premier, Cristian Cioacă!

Poveștile de curaj și devotament de pe litoral

Într-o lume a răsturnărilor de situații și a incertitudinilor, pe malurile litoralului se află niște eroi discreți, îmbrăcați în uniforme tipice, gata să se confrunte cu capriciile mării și să ofere siguranță celor ce se aventurează în valuri.

O prezență impresionantă în spațiul public

Într-un peisaj politic și social caracterizat adesea de tensiuni și polarizare, chipul Dianei Iovanovici-Șoșoacă se remarcă ca o personalitate care atrage atenția prin pasiunea, dedicarea și vocea sa neconvențională. Cu o abordare puternică și un discurs incitant, Iovanovici-Șoșoacă a devenit cunoscută pentru contribuțiile sale în spațiul public, iar impactul său nu poate fi trecut cu vederea.

Dacia: Aniversare venerabilă pentru o marcă de referință

Într-o lume în care inovația este rapidă, iar trecerea timpului se măsoară în tehnologie avansată și tendințe efemere, există puține mărci care pot spune că au rămas la fel de puternice și de influente pe parcursul mai multor decenii. Dacia, numele ce răsună în întreaga industrie auto, sărbătorește anul acesta o vârstă impresionantă, care subliniază tradiția și durabilitatea sa într-un peisaj mereu în schimbare.

OMS declară sfârșitul pandemiei de COVID-19
OMS declară sfârșitul pandemiei de COVID-19

Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a anunțat joi, 4 mai, că pandemia de COVID-19 a luat sfârșit și nu mai este o urgență de sănătate globală.

The final step towards the coronation of King Charles III
Ultimul pas către încoronarea regelui Charles al III-lea

Încoronarea unui nou monarh în Regatul Unit este unul dintre cele mai importante evenimente din istoria britanică, cu o tradiție veche de secole. Procesul de încoronare implică multe ceremonii și ritualuri care se desfășoară pe parcursul a mai multor zile și care sunt urmărite cu atenție de oameni din întreaga lume.

Programul EURO 200 continuă și în 2023: elevii și studenții pot obține bani de la stat pentru achiziționarea unui calculator
Programul EURO 200 continuă și în 2023: elevii și studenții pot obține bani de la stat pentru achiziționarea unui calculator

Guvernul majorează plafonul de venituri pentru Programul EURO 200 în 2023, pentru achiziționarea de calculatoare noi de către elevi și studenți din familii cu un venit brut lunar de maximum 500 lei pe membru de familie. Configurația minimă recomandată pentru calculatoarele achiziționate este specificată în actul normativ.

Riscuri ale postării pozelor cu copii pe rețelele de socializare
Copilul tău nu este o vedetă: Griji reale sau like-uri virtuale?

Copilul tău nu este o vedetă, ci o persoană reală, cu emoții, vulnerabilități și nevoi specifice. Într-o lume dominată de social media și de dorința de a fi la modă, mulți părinți sunt tentați să își transforme copiii în vedete online.

Cum desfundăm traficul din București?

Bucureștiul este în momentul de față o capitală europeană doar din considerente geografice și cel mult economice, întrucât traficul din București este comparabil cu cel din Istanbul, Atena, Napoli sau orașe mari din India. Singurul motiv pentru care există suficiente locuri de parcare în aceste orașe este traficul intens pe timp de noapte.

Ce culori purtăm toamna asta?
Ce culori port toamna asta?

Culori, texturi, forme și tot felul de modele noi care ne dau bătăi de cap. Câte dintre voi nu au oftat întrebându-se “Ce culori port toamna asta?”

România mai are doar două paturi libere la ATI

176 decese în ultimele 24 de ore, peste 315 copii internați în spitale, 16 la ATI. Așa arată radiografia zilei de astăzi, 30.09.2021. Pandemia își face de cap, în vreme ce România…

SURSE: Premierul Florin Cîțu nu vrea să închidă școlile!

Surse din media spun că premierul Florin Cîțu ar fi acceptat să fie eliminat pragul de 6 la mie și a vorbit despre introducerea testelor de salivă în școli pentru a nu le închide. Florin Cîțu a mărturisit că nu vrea să închidă nicio activitate.

Centrele de vaccinare luate cu asalt de români

S-au format cozi de sute de metri la centrele de vaccinare din mai multe localități din România. Zeci de oameni stau la coadă și așteaptă să-și facă vaccinul.

SURSE: Școlile nu se mai închid!

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, declară că până vineri trebuie luată o decizie cu privire la trecerea în online a școlilor, dacă rata de infectare trece de 6 la mie.

VIDEO|Marea confruntare Cîțu – Orban!

Premierul Florin Cîțu a declarat că după acest congres, Partidul Național Liberal va ieși mai puternic și că se va pregăti în fiecare zi pentru a câștiga alegerile din 2024“Astăzi vom culege…

VIDEO| Protest cu manele înaintea Congresului PNL

Zeci de persoane sau strâns astăzi la Romexpo, unde are loc Congresul PNL. Protestatarii au pus manele, au adus crose de golf și au adus un ciolan, pe care l-au așezat la…

avarie metrou
Haos la metrou din cauza unei avarii la rețeaua electrică

Circulația trenurilor de metrou este blocată, astăzi, în stația Eroii Revoluției din cauza unei avarii la rețeaua electrică pe Magistrala 2. Din acest motiv sunt înregistrate întârzieri minime de circa 2-3 minute,…

BILANȚ COVID-19. Nou record de cazuri noi: Peste 7000 în ultimele 24 de ore

Situația este din ce în ce mai dramatică. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.165.886 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 252 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 

300.000 de doze de vaccin Johnson & Johnson sosesc în țară

Mâine, 22 septembrie, vor fi aduse, pe cale terestră, în București, dozele de vaccin Johnson & Johnson. Acestea vor fi depozitate la Compania Națională „Unifarm”, iar ulterior vor fi distribuite în centrele regionale la nivel național.

S-a aprobat OBLIGATIVITATEA CERTIFICATULUI VERDE

Guvernul a aprobat obligativitatea certificatului verde, cel care atestă vaccinarea, trecerea prin boală sau testarea. Acesta va fi obligatoriu la intrarea în restaurante, cafenele ..

covid-19
Peste o sută de copii infectați cu COVID, internați în spital

Bilanț 10 septembrie: 2.520 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.520 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19)

Scrisoare din partea prefecților și subprefecților, demiși de Florin Cîțu:
Scrisoare din partea prefecților și subprefecților, demiși de Florin Cîțu:

Ne-am făcut treaba până în ultimul moment. Am considerat că angajamentele luate în fața românilor sunt mai presus de orice criză declanșată de Florin Cîțu.

Am făcut tot ceea ce a depins de noi pentru a lua cele mai bune măsuri în teritoriu, în contextul unei crize pandemice care încă nu a ajuns la final și care, în continuare, are nevoie de soluții în plan local.

Explozie a numărului de infectări

Cazurile de Covid-19 cresc de la o zi la alta. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate  2.226 de cazuri noi, dintre care aproape 400 de cazuri sunt în Capitală. La ATI, în stare gravă, sunt internați 523 pacienți.

Nelu Tataru
Nelu Tătaru, din nou la Ministerul Sănătății

Premierul Florin Cîțu l-a rugat pe Nelu Tătaru să fie consilier onorific la Ministerul Sănătății pentru a gestiona situația lăsată de Ioana Mihăilă, de care se declară dezamăgit.

”Este o situaţie importantă, românii trebuie să ştie foarte bine că guvernarea merge mai departe, avem de gestionat o pandemie.

Bucureștenii rămân fără apă caldă

Aproape 80 de blocuri din Capitală vor rămâne fără apă caldă până vineri, din cauza unor lucrări de remediere a avariilor, potrivit Termoenergetica. Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. a comunicat, marți,…

Ivan Patzaichin a murit
De ce boală suferea Ivan Patzaichin

Legendarul canotor, Ivan Patzaichin a murit la 71 de ani, după ce a fost diagnosticat cu o boală incurabilă. Fostul mare campion român era internat la spitalul „Elias” din Capitală, de trei…

Unde mă potrivesc cel mai bine?

Linii.. Plutesc între linii și simt cum mă cufund într-o lume care nu e a mea. E lumea lor. O lume în care nu mă recunosc. Sunt linii .. linii și tipare…

Unde ești.. mama?

E dimineață! Știu că încă nu te-ai trezit, mamă. Am învățat să aprind aragazul, dar de data asta nu trebuie să-ți mai faci probleme. Uite.. am crescut! De acum eu voi face…