Horoscop – Septembrie 2023: Dezastre astrale cu o notă de umor

Autor: Alina Rontescu

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Se pare că berbecii sunt gata să ia cu asalt luna septembrie! Vor răzbuna toate paharele de cafea vărsate pe cămăși, declarând “Războiul Petei” drept cel mai important eveniment al lor. Cu puțină atenție la detalii și multă mască de protecție (fără mască, fără război!), vor învăța să supraviețuiască în acest haos până la “Inundația de Râsete” din jurul lor.

Taur (20 aprilie – 20 mai): Taurii vor găsi confort în rutina lor, chiar și în mijlocul haosului. Ei se vor proteja cu umbrele anti-țopăială, pregătiți să facă față fiecărui strop de situație. În timp ce toți se tem de “Incendiile Pasionale”, taurii vor fi ocupați să gătească cele mai gustoase mâncăruri, înarmându-se cu scorțișoară și ciocolată pentru a învinge orice problemă.

CITEȘTE ȘI: Dacia: Aniversare venerabilă pentru o marcă de referință

Gemeni (21 mai – 20 iunie): Gemenii vor umbla prin septembrie cu abilitatea lor uimitoare de a purta două măști în același timp. Vor face față provocărilor cu replici bine plasate și vor încerca să transforme “Vaccinarea Confuziei” într-un spectacol de comedie. Vor avea succes în a aduce râsul chiar și în cele mai “Inundate” situații.

Rac: Cu un stoc suficient de țesături absorbante, racii vor trece prin inundațiile emoționale ca niște adevărați experți.

Rac (21 iunie – 22 iulie): Răbdarea Racilor va fi pusă la încercare când “Războiul Cuibului” se va declanșa în propria lor casă. Vor jongla cu tot felul de obiecte pentru a-și păstra spațiul organizat. Cu un stoc suficient de țesături absorbante, racii vor trece prin inundațiile emoționale ca niște adevărați experți.

Leu (23 iulie – 22 august): Leii nu vor lăsa niciun dezastu să le întrerupă “Vacanța Royală”. Își vor lua tronul pliabil și umbrela încrustată cu pietre prețioase, hotărâți să facă față oricărei situații. Vor transmuta “Incendiile Revoltei” în spectacole de artificii pentru a menține atenția asupra lor.

Fecioară (23 august – 22 septembrie): Fecioarele vor fi în elementul lor cu “Dezastrele Organizării”. Vor planifica meticulos fiecare detaliu al dezastrelor posibile și vor asigura o rezervă strategică de hârtie igienică și apă îmbuteliată. Vor dezvolta “Vaccinul Perfect pentru Perfecționism” și vor reuși să transforme totul într-un proiect de grup.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): În mijlocul “Războiului Greutății”, balanțele vor jongla cu conflictele și deciziile dificile. Vor implementa strategii de diete, exerciții și îndoieli existențiale. Cu un zâmbet fermecător și echilibru aparent perfect, vor pasi cu grație prin orice situație.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Scorpionii se vor adapta rapid la “Incendiile Pasionale”, abordând situațiile cu o atitudine înțepătoare și pasiuni aprinse. Vor folosi mască și ochelari de soare pentru a-și proteja ochii de privirile indiscrete. Vor încerca să dea foc relațiilor lor, dar vor ajunge să distreze pe toată lumea în schimb.

CITEȘTE ȘI: India, o explozie de simțuri intense

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Săgetătorii vor părăsi terenul de luptă al “Războiului Realității” pentru a explora lumea în căutarea aventurilor. Ei vor purta măști personalizate și costum de scufundări pentru a face față “Inundațiilor de Noutăți”. Vor înțelege că, în mijlocul dezastrelor, umorul este un aliat de nădejde.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Capricornii vor profita la maximum de “Războiul Disciplinat”, găsind ocazia de a-și exersa abilitățile de planificare. Vor dezvolta “Vaccinul Anti-Exces” pentru a se proteja de “Inundațiile de Mâncare”. Vor transforma fiecare dezastu într-o oportunitate de creștere personală.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Vărsătorii vor experimenta o explozie de creativitate în mijlocul “Războiului Ideilor”. Vor dezvolta “Vaccinul Nonconformist” pentru a lupta împotriva “Inundațiilor de Conformism”. Vor călători într-o altă lume în timp ce își înfig măștile antivirus în lumea reală.

Pești (19 februarie – 20 martie): Peștii vor face față “Incendiilor Emoționale” cu o altfel de abordare subliminală. Își vor proteja inima cu scuturi antidezamăgire și măști cu imagini de pești tropicali. Vor găsi soluții creative pentru a umbla prin “Inundațiile de Sentimente”.

Sursă foto: pexels.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.