Ghinioanele se țin lanț de Adela Popescu

Adela Popescu, amendata

După ce a fost confirmată cu Covid-19, vedeta proaspăt întoarsă în studioul de la Vorbește Lumea, a povestit cum o banală greseală în trafic, i-a adus o amendă generoasă.

În platoul emisiunii, actrița i-a avut invitați pe reprezentanții Ministerului de Interne cu care au discutat despre prevenirea accidentelor de circulație.

Prezentatoarea Vorbește Lumea a spus că, la un moment dat și ea a primit o amendă pentru că a folosit telefonul mobil, în timp ce se afla la volan.

CITEȘTE ȘI: Amenzi usturătoare pentru șoferii care fac această greșeală.

Eu am primit amendă pentru asta. Da, am primit, ce să mai zic”,

„Baftă și lăsați telefoanele în trafic.”

a mărturisit Adela Popescu.

Ce mesaj are Adela Popescu pentru Radu Vâlcan

Actrița nu a ratat nici ocazia de a-i transmite soțului său, Radu Vâlcan, ce cadou își dorește de ziua ei.

„De ziua mea vreau să plec într-un city break. Dacă pe 8 octombrie nu plec, nu vreau să ştiu cum va fi starea mea de spirit luni, la emisiune. Bine, mesajul meu nu e către voi, ci pentru altcineva, se ştie el”, a spus Adela Popescu, la Vorbeste Lumea.

Adela Popescu a stat două săptămâni în carantină după ce s-a infectat cu noul coronavirus. La scurt timp, prezentatoarea a anunțat, că și Radu Vâlcan și fiul lor cel mic, în vârstă de două luni au contractat virusul.

Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a declarat Adela Popescu, la „Vorbește lumea”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.