Florin Cîțu: “Fără restricții în Capitală până la incidența de 6 la mie”

Șeful executivului a spus că nu există motive pentru noi restricții în Capitală, din acest motiv până când incidența ajunge la 6 la mie. Mai mult, șeful executivului a spus că nu există motive pentru noi restricții. Premierul Florin Cîțu a asigurat românii că sistemul de sănătate va face față și valului 4 al pandemiei.

CITEȘTE ȘI: Mărturii șocante ale medicilor din România| “Suntem ca pe front”

„Majoritatea covârşitoare, cred că 99% din persoanele care se îmbolnăvesc, sunt persoane nevaccinate. Vom face faţă. Am făcut faţă şi în trecut”, spune Cîțu

Cîțu a povestit și despre planul autorităților de a transforma mai multe spitale în spitale COVID, iar soluțiile sunt în continuă mișcare.

Întrebat despre campania de informare, liderul PNL a explicat că a făcut tot ce a ținut de el.

“Campania de informare a fost peste tot, la toate televiziunile, am vorbit cu cultele de noi, au fost caravane în rural, mai multe campanii la televizor. Este o problemă în România: campanii anti-vaccinare de ani de zile e greu să le demontezi în câteva luni. Apoi sunt în parlament (…) Nu au ieșit nici Cioloș, nici Barna să spun că ce face liderul AUR este o campanie criminală, dar se aliază cu acest partid.”

Cîțu nemulțumit de cum a fost pregătit valul 4

Cîţu a vorbit și despre valul 4 care după părerea sa, nu a fost pregătit cum trebuie.

CITEȘTE ȘI: LISTA| Clase din 16 școli și grădinițe din București trec în regim online

„Acum lucrurile merg mai bine. Vă spun că în situaţia de faţă avem un plan pentru a transforma mai multe spitale, în special în Bucureşti, în spitale COVID. Sunt soluţii. Sunt sigur că soluţiile vor veni de fiecare dată”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.