Este suficienta dragostea intr-o relatie?

De cele mai multe ori uităm de cel de lângă noi din egoism, iar atunci ne transformăm în proprii dușmani ai relației noastre, uitam de dragostea de la inceputul relatiei si realizeazăm, din pacate, mult prea târziu acest lucru. Alții au șansa și norocul de a se trezi în momentul potrivit, iar atunci încep să-și vadă cu adevăratele greșelile..

Adesea femeile devin țapii ispășitori ale subiectelor de discuție din acel nucleu pe care îl formează și încearcă să manevreze o relație după bunele sale stări ori trăiri, fie acestea de nervi, tensiune sau frustrări ale vieții personale sau profesionale, îngropându-și singure calmul, răbdarea și iubirea propriului partener cu varii acțiuni total eronate.

Femeile în marea majoritate au tendința de a se transforma într-un călău, iar ulterior reușesc, iată, cu succes să-și transforme frumoasa relație într-o închisoare.

De ce?

Pentru că în loc să își stăpânească partenerul, ele stăpânesc o frică ce încolțește cu fiecare gând care le formează o idee dominantă și întreținută de diverse emoții puternice, fie că sunt sau nu provocate de un amestec de întâmplări din exterior sau chiar din trecutul relațiilor pe care le-au avut.

CITESTI SI: 

Exista relatii perfecte?

Nu toți bărbații sunt la fel, nu toți mănâncă din aceeași oală și poate că nici nu merită să fie puși în ea.

În orice relație ai nevoie de libertate..se presupune că trebuie să-ți privești și iubești partenerul așa cum te privești și te iubești pe tine însuți. Acum te întreb eu pe tine:


“Tu cât de mult te iubești?”


Dacă încă te gândești la răspuns, te sfătuiesc să îl întrebi pe cel de lângă tine cum se simte în relația voastră.. și ai să descoperi răspunsul la toate întrebările tale.

Dozajul într-o astfel de legătură întotdeauna e de bun augur, cu cât îl aglomerezi mai mult cu atât el se va refugia în diverse activități, uneori spațiul e mai mult decât necesar, doar ca e puțin greu la început..

Îți propun un exercițiu, lucru pe care cred cu tărie că fiecare persoană care se află într-o relație stabilă ar trebui să-l facă:

– Imaginează-ți că astăzi, iubita/ul ta/u esti chiar tu. Încearcă să nu te schimbi cu nimic, să fi exact la fel cum ești în fiecare zi, e un exercitiu benefic din care vei realiza unde si cum gresesti, dacă nu reușești azi, încearcă și mâine, cu cat te vei pune în locul celuilalt, cu atât vei realiza de unde să începi.

Întotdeauna privește-l pe omul de lângă tine ca pe o oglindă. Lumina pe care relația voastră o emană este rezultatul acțiunilor tale către el și invers, nu degeaba se spune că“ce oferi, aia primești”, așa că exprimentează!


Poți semăna în fiecare zi, puțină încredere, puțin respect, puțină libertate, răbdare, iubire, înțelegere și maturitate, iar în timp relația vostră se va coagula.


Despre subiectul acesta putem vorbi la nesfârșit, dar pentru moment hai să începem cu DREPTUL. Roadele le vei culege împreună cu el și nu uita că fericirea înseamnă devenire, iar graba întotdeauna strică totul.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.