Dan Barna: “Propunerea noastră de premier este Dacian Cioloș”

Vicepreședintele USR, Dan Barna, susține că propunerea partidului său pentru postul de premier rămâne Dacian Cioloș. Acest scenariu se ia în considerare în cazul în care Guvernul pică, iar PNL nu vine cu o propunere viabilă.

“Propunerea de premier este Dacian Cioloș, dar o să fie discutată. Pe structura coaliției așa cum a fost ea prima propunere aparține de la PNL, însă dacă se propune varianta noastră Cioloș este pregătit”, a spus Dan Barna.

CITEȘTE ȘI: Începe războiul! PSD a depus moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: „Invit colegii de la USR PLUS și AUR să voteze această moțiune”

Parlamentul dezbate și votează, marți, moțiunea de cenzură inițiată de PSD. USR și AUR au anunțat că votul lor va fi „pentru”. La nivel declarativ, 280 de senatori și deputați vor vota pentru demiterea Guvernului Cîțu.

PSD a depus săptămâna trecută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor. Jos Guvernul Cîțu”. Și parlamentarii USR PLUS și AUR au făcut un demers asemănător, însă a fost atacat la CCR. Membrii Birourilor Permanente au decis că moțiunea de cenzură a USR -AUR va fi dezbătută și votată după publicarea motivării Curții Constituționale, conform Stiripesurse.ro

Textul moțiunii poate fi citit integral AICI!

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis: “Statul român a eșuat în misiunea de a-și proteja cetățenii”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.