Cum poti folosi in continuare telefonul cu touch-ul defect

Cum sa-ti folosesti in continuare telefonul cu touch-ul defect

Mai devreme sau mai tarziu, destinatia tuturor telefoanelor este aceeasi: pamantul de sub picioare.

In functie de modelul telefonului si de suprafata de impact, poti sa-l ridici si sa-ti faci treaba cu el, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Asta daca ai noroc.

La fel de bine, poti sa-l imprastii pe cativa metri distanta in zeci de bucatele. Acela este momentul cand iti doresti sa-ti fi facut un backup recent.

Sau poti sa te trezesti cu LCD-ul intact, dar ecranul de protectie sau touch screen-ul de dedesubt nefunctional. Daca acesta este cazul, citeste mai jos…

otg usbotg usb iosE timpul sa-ti duci telefonul in service. Dar pana atunci, exista un truc ce-ti va salva timp (sau pana reusesti sa faci rost de un telefon de rezerva).

Majoritatea telefoanelor cu touch suporta device-uri USB. Ai pe acasa un mouse pe USB? Perfect! Iti mai trebuie un singur lucru. Un adaptor USB OTG (on-the-go):

Desi telefonul va trebui dus intr-un service pana la urma, acest cablu poate fi foarte la indemana in acele momente critice.

Urmareste aceste clipuri pentru a vedea cum functioneaza:

 

Ca bonus, poti folosi acest cablu pentru diferite accesorii: tastaturi, stick-uri de internet (utile pentru tablete fara SIM), memorii flash USB.

Autor: Paul Raetchi

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.