CONCURS: Castiga o rochie de vara cu povestea ta

View Gallery 4 Photos

A inceput deja sezonul concediilor, iar cum majoritatea dintre noi preferam marea pe timpul verii, avem tendinta de a opta, aproape cu fiecare ocazie pentru o rochie mai lejera. Astfel ca noi ne-am gandit sa punem la bataie o rochie de vara care poate fi ideala pentru un cocktail party si inca una cu imprimeu Hawai. Bineinteles ca aceste rochii pot fi purtate si in alte locatii, nu doar la mare!

Concurs: Castinga o rochie de vara cu povestea ta

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia lor este sa dai like paginii noastre de facebook si sa scrii un articol despre cea mai frumoasa si emotionanta poveste pe care ai trait-o intr-o vacanta la mare. Pentru ca stim ca amintirile ne vor urma in orice colt al lumii, iar gandurile se transforma in stari, noi te incurajam sa le dai frau liber si sa-ti faci cunoscuta povestea, pentru ca noi o vom publica pe site!

Cele mai frumoase articole vor fi premiate cu una din rochitele de mai sus, o tinuta in care iti poti croi alte povesti de neuitat.

Locul I. – Rochie plisata roz pal. Compozitie: 100% poliester
Marime: 36 (S)

Locul II. – Rochie cu imprimeu Hawai. Compozitie: 93% Poliester, 7% Elastina;
Marime: 38 (M)

Concurs: Castinga o rochie de vara cu povestea ta

Pot fi livrate oriunde in tara. 

Nu uitati sa dati like si sa ne trimiteti articolele la adresa de e-mail cchatmagazine@gmail.com sau pe pagina noastra de facebook, in sectiunea mesaje. Concursul se va desfasura in perioada 14 – 8 august 2016.

Succes!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.