Centrele de vaccinare luate cu asalt de români

S-au format cozi de sute de metri la centrele de vaccinare din mai multe localități din România. Zeci de oameni stau la coadă și așteaptă să-și facă vaccinul.

Mulți dintre ei spun că le e teamă, dar nu au ce să facă din cauza noile restricții. Sunt și tineri care povestesc că vor să călătorească sau să meargă la sală, motiv pentru care au venit, pe ultima sută de metri, să-și facă prima doză.

CITEȘTE ȘI: SURSE: Școlile nu se mai închid!

Mulți dintre cei care au ajuns încă de la primele ore ale dimineții, au venit pentru a treia doză de vaccin. Imunizarea cu a treia doză a început marți, iar de luni în mai multe orașe a devenit obligatoriu certificatul verde.

La centrele de vaccinare se prezintă oameni de toate vârstele, printre ei sunt și elevi și studenți.

La centrul de vaccinare de la Sala Polivalentă din Craiova a fost coadă încă de marți dimineață. Foarte multe persoane au venit pentru doza a treia , dar la rând așteptau și tineri să se vaccineze pentru prima oară. Ei au fost provocaţi să se vaccineze din cauză că se cere certificatul verde de vaccin în multe locuri, scris gds.ro

Și miercuri zeci de oameni s-au așezat la coadă încă de dimineață la centrul de vaccinare de la Sala Polivalentă din Craiova, atât pentru a treia doză, dar și pentru prima, potrivit Digi24.ro.

CITEȘTE ȘI: Începe războiul! PSD a depus moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: „Invit colegii de la USR PLUS și AUR să voteze această moțiune”

Sursa foto: Pexels

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.