Ce culori port toamna asta?

Ce culori purtăm toamna asta?

Tendințele se schimbă atât de repede, încât, uneori abia mai ținem pasul cu ele. Culori, texturi, forme și tot felul de modele noi care ne dau bătăi de cap la fiecare început de sezon. Câte dintre voi nu au oftat întrebându-se “Ce culori port toamna asta?”

Ce să nu faci în acest sezon

Tendința naturală atunci când se răcește vremea este să renunți imediat la hainele colorate și să le înlocuiești cu cele gri și negre. Însă toamna aceasta, tendințele culorilor 2021 îți permit să te joci!

CITEȘTE ȘI: Măști naturale pentru ten

Roșu aprins

Ce culori purtăm toamna asta
Culori în trend, toamna 2021
Crem se poartă în sezonul rece

Senzuală poți fi și pe stradă! Important este să te simți tu bine în hainele pe care le porți, iar dacă ești și în trend, nimic nu te mai poate doborî. Pregătește-te să încălzești sezonul rece cu o apariție senzuală.

Un palton roșu aprins poate fi asortat cu o cămașă sau cu o rochie bleu sau gri. Culori pământii se potrivesc foarte bine cu roșu, iar dacă vrei ceva de efect, poți asorta paltonul roșu cu o rochie aurie.

Griul

Griul este în trend în această toamnă

Dacă totuși nu poți renunța la alb și negru, poți să alegi o cale de mijloc. Griul este și el la modă în această toamnă.

Un cardigan lung gri își poate croi ușor drum spre dulapul tău și partea bună este că îl poți asorta la orice ținută și cu orice culoare.

Printuri la modă

Roșu și griul sunt culorile la modă al acestui sezon
Ce culori purtăm toamna asta

Multe piese vestimentare moderne din colecțiile noului sezon conțin imprimeuri florale, desene, figuri geometrice. Așa că nu trebuie să fi o tipă care adoră stilul casual ca să porți printuri, pentru că ele se găsesc pe mai multe piese vestimentare, de la rochii, fuste, bluze, și cămăși, până la geci de toamnă și paltoane călduroase din lână.

Câteva sfaturi importante dacă nu vrei să renunți la alb!

  • Alege nuanțe de alb care au în compoziție tonuri de bej sau gri. Așa vei fi împăcată și la modă!
  • Optează pentru țeșături grele, precum lâna, blana sau pielea, dar și pentru țesături călduroase, dar delicate, precum cașmirul și mohairul.
  • Nu uita de accesoriile în culori metalice sau în culori tari, contrastante.

Acum nu trebuie să te mai întrebi “Ce culori port toamna asta?” și totul va fi mai ușor!

CITEȘTE ȘI: VIDEO| Un tânăr explică ce conţine vaccinul ARN mesager pe înţelesul tuturor

Sursă foto: Pexels.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.