Beauty Salon by Ana Marin

Beauty Salon by Ana Marin
View Gallery 5 Photos
Beauty Salon by Ana Marin
Beauty Salon by Ana Marin
Beauty Salon by Ana Marin
Beauty Salon by Ana Marin
Beauty Salon by Ana Marin

In Ana Marin am vazut portretul unei femei de succes, am vazut ambitia si perseverenta cu care face orice pas hotarat, lucru pe care il admir pentru ca imi e dat foarte rar sa mai vad un astfel de caracter in ziua de astazi.

Cand mi-a povestit la telefon despre ceea ce vrea sa faca, mi-a starnit curiozitatea si in pofida faptului ca suntem intr-o continua alergare, am reusit impreuna sa gasim timp si sa ne vedem. Mi-a dat intalnire intr-un loc in care am descoperit un mic univers in devenire. Stiam ca urmeaza sa deschida un salon privat pentru make-up, un lucru pe care il face atat de bine, incat in momentul in care te uiti in oglinda, dupa ce ai trecut prin mana ei, pleci fericita si plina de incredere.

M-a intampinat cu zambetul pe buze si cu o energie de parca ar fi baut 5 cafele inainte. Manjita cu vopsea pe maini, dar plina de sperante, Ana lucra cot la cot cu alti oameni la propriul sau vis, un vis frumos care o transforma intr-o fiinta plina de entuziasm si bucurie. Acum era in stanga, acum in dreapta, grijulie cu toata lumea si sa nu cumva sa lipseasca ceva cuiva..
Asa e Ana, un om drag, cald si modest, in preajma ei te molipsesti de atatea si atatea lucruri frumoase!

In cele din urma am plecat impreuna intr-un loc mai retras, unde am aflat ca era la prima cafea si ca energia aia defapt venea din dorinta de a crea ceva special. M-am intrebat daca acesta modestie caracteristica i-a folosit la ceva, dar pe parcursul discutiei am descoperit ca desi exista o distanta foarte mare intre deziluzie si implinire, ceea ce conteaza cel mai mult este defapt lupta si parcursul acestui drum. Am inteles ca ea percepe fericirea intr-un mod diferit fata de majoritatea oamenilor, pentru ca nu o cauta, ci o ofera.

Mi-a placut sa vad pe propria mea piele ca pasiunea cu care lucreaza e asemenea unui pictorite, doar ca in cazul ei, panza pe care picteaza atatea zambete sunt defapt chipuri de oameni fericiti si multumiti.

Daca vrei sa o cunosti pe Ana o poti gasi in locatia Marana Make-up de pe Bvd. Ferdinand nr 49, intr-o atmosfera placuta si relaxanta pentru ca acolo veselia e servita ca felul I si tot aici o sa descoperi tot felul de lucruri folositoare pentru tine in materie de make-up. Eu sunt sigura ca e un loc in care te vei mai intoarce si a doua oara pentru prospetimea unui moment de liniste si inspiratie. Pentru programari ai disponibil acest numar de telefon: 0726 43 52 53, iar pentru mai multe detalii despre ceea ce face Ana, poti accesa acest site: Marana Studio by Ana Marin Make-up Artist – www.marana.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.