Artist în Cadru: Roxana Pirvan, Make-up Artist

Artist în Cadru

Artist în Cadru: Roxana Pirvan, Make-up Artist

Să machezi e simplu, dar nu oricine poate să evidențieze frumusețea unei persoane prin intermediul machiajului.

Întotdeauna mi-a plăcut și mi-am dorit să știu mai multe despre machiaj și cred că sunt foarte multe fete pasionate de zona asta, dar de unde ne luăm exemplele? E adevărat că TikTok-ul și Instagramul e plin de astfel de exemple, dar câte dintre ele sunt în regulă? De unde putem învăța să ne machiem corect?

CITEȘTE ȘI: Artist în Cadru: Ana Novic, Designer Vestimentar

Artist in Cadru

Eu vă propun să o căutați pe Roxana Pirvan, Make-Up Artist și Trainer autorizat. Veți învăța multe lucruri interesante care vă vor fi de folos. Un astfel de curs îl poți face pentru tine, nu trebuie să te faci makeup artist, iar apoi o să știi să te machezi! 🙂

O să învățați multe lucruri faine care vă vor fi de folos. Un astfel de curs îl poți face pentru tine, pentru independența ta.. eu așa văd lucrurile.

Am fost impresionată nu doar de blândețea ei, ci și de pasiunea cu care lucrează și creează. Ea nu doar aplică machiajul ca un expert, ci îl transformă într-o formă de artă. Să machezi e simplu, dar nu oricine poate să evidențieze frumusețea unei persoane prin intermediul machiajului.

De aceea, este esențial să ne lăsăm ghidați de profesioniști. Mai mult nu vă spun, vă las să o descoperiți și sper să vă placă. De poze nu mai spun nimic pent®u că nu are sens…mă topesc doar când le privesc..

Aici o găsiți pe Roxana: Brent Agency, Beauty & Make-up Academy

Foto: Adrian Stoicoviciu

Machiaj: Roxana Pirvan ( Brent Agency, Beauty & Make-up Academy)

Artist în Cadru
Artist în Cadru
Artist in Cadru
Artist în Cadru
Artist în Cadru chitchat.ro
1 Comment
  1. Roxana Pirvan este un makeup artist extrem de talentat, care te va ajuta sa iti descoperi frumusetea si sa inveti toate tehnicile de machiaj pe care le poti folosi pentru a te avantaja. Roxana este un profesionist experimentat si pasionat de machiaj, care ofera servicii excelente si transforma machiajul intr-o forma de arta. Daca esti in cautarea unui makeup artist pentru evenimentul tau sau doar pentru a invata din mai multa experienta, Roxana este profesorul pe care trebuie sa il contactezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.