“Am plans tot drumul spre casa”: Un baietel moare in bratele lui Mos Craciun, dupa ce acesta ii indeplineste o ultima dorinta.

In Statele Unite ale Americii, un baietel de numai 5 anisori isi da ultima suflare in bratele lui Mos Craciun. Parintii si-au dorit foarte multa sa-i indeplineasca dorinta de a-l intalni pe Mosul in persoana, asa ca acestia l-au chemat la spitalul la care micutul era internat. In cele din urma, dupa o scurta conversatie, copilasul moare in bratele batranului care povesteste toata experienta cu lacrimi in ochi.

 

“Am plans tot drumul spre casa. Plangeam atat de tare, incat nu vedeam suficient de bine ca sa conduc.”

“Abia a putut sa deschida cadoul. A vazut ce era acolo si a inceput sa zambeasca. Si-a culcat capul de perna si s-a uitat la mine, spunandu-mi “sunt pe moarte” si se uita la mine ca si cum nu intelegea de fapt ce inseamna asta”. 

Poti sa-mi faci o favoare? Desigur! Cand ajungi la Portile Raiului, spune-le ca esti cel mai grozav spiridus al lui Mos Craciun.

Iar el zice: Chiar sunt ?

Da, sigur ca esti. Sunt sigur ca te vor lasa sa intri imediat.

Da? Si s-a ridicat si m-a imbratisat cu putere.

Apoi s-a uitat la mine si m-a intrebat : Mos Craciun, poti sa ma ajuti?

Si atunci si-a dat ultima suflare. Nu mi-am dat seama imediat, m-am uitat la el si apoi m-am uitat la fereastra. Mama lui a inceput sa tipe “Nu, nu inca!”. Au venit inauntru, le-am pus fiul in brate si am fugit de acolo. Trei zile dupa aceea nu am mai fost om.”

Sursa: usatoday

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.