VIDEO: Alina Puşcău, la un pas de moarte. A fost transferată la Terapie Intensivă

Modelul internațional trece prin momente de coșmar, după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. Alina Pușcău a povestit pe rețelele de socializare, pas cu pas despre suferința prin care trece.

“Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași.

Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care l-am trăit în viața mea.

CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS. Explozie de cazuri Covid azi în România: Peste 300 de copii internați.

Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos. Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc.

Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă”, a scris modelul intr-o postare pe o rețea de socializare.

Nu a crezut în virus și nu s-a vaccinat

Alina Pușcău a recunoscut că nu a crezut în acest virus, motiv pentru care nu s-a vaccinat. Modelul mărturisește că acum e convinsă că acest virusul există. Alina ar fi luat virusul de la o prietenă, ea a stat acasă 9 zile și s-a tratat cu antibiotic, într-un final a sunat la ambulanță.

CITEȘTE ȘI: Mărturii șocante ale medicilor din România| “Suntem ca pe front”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.