Ciorba de vacuta in 7 pasi

Ciorba de vacuta in 7 pasi
View Gallery
14 Photos
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi.jpg

Source: Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi.jpg

Source: Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi.jpg

Source: Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi.jpg

Source: Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi.jpg

Source: Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi.jpg

Source: Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi.jpg

Source: Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi.jpg

Source: Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi.jpg

Source: Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi.jpg

Source: Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi.jpg

Source: Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi.jpg

Source: Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi.jpg

Source: Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi
Ciorba de vacuta in 7 pasi.jpg

Source: Ciorba de vacuta in 7 pasi

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

Ingredinte: 

1 kg. rasol de vita sau 500 – 600 de grame de carne de vita
2 morcovi
1 telina
1 ceapa
1 radacina de patrunjel
300 de grame de conopidă
1 ardei gras
3 cartofi
2 rosii oparite
1 patrunjel si bors

Mod de preparare:

Pasul 1. Spalam carnea de vita si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece si sare;

Pasul 2. In timp ce carnea fierbe, pregatim legumele pe care le taiem marunt in forma de cubulete. (ceapa, telina, patrunjelul si morcovii);
Pasul 3. Cand incepe sa dea in clocot oala de pe foc, indepartam cu grija spuma pana in momentul in care aceasta dispare, atunci adaugam si legumele pe care le-am taiat si lasam sa fiarba la foc mic;

Pasul 4. In timp ce fierbe ciorbita vom pregati restul legumelor. (conopida, fasolea, ardeii si cartofii);

Pasul 5. Abia dupa ce radacinoasele s-au fiert, adaugam si restul legumelor pe care le-am pregatit, in afara de cartofii pe care îi vom adauga spre final cand toate legumele sunt aproape fierte. Intre timp se scoate carnea de vita si se taie cubulete, iar apoi se pun inapoi in oala impreuna cu restul “ingredintelor”;

Pasul 6.Pe un alt ochi al aragazului punem la fiert cele două rosii. Dupa ce le-am oparit le curatam de coaja si le taiem cuburi;

Pasul 7. Dupa ce am terminat si cu rosile, le adaugam in oala impreuna cu cartofii. Punem bors, dupa gust, depinde cat vreti sa acriti ciorba. Lasam sa dea in clocot de doua, trei ori si apoi scoatem oala de pe foc.
Nu uitati de patrunjel!

Pont: Maduva din rasolul de vita este foarte buna!!! Serveste-o pe paine cu putina sare si nu uitati sa curatati cotorul de la conopida si sa-l tavaliti prin putina sare. E un deliciu culinar, iar momentul e perfect pentru a va relaxa putin!

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.