Barbatul ideal. Ce vor femeile defapt

Dincolo de dorintele fanteziste precum cele create de filmele siropoase, in care el este un exemplar pur sange, superb, cu muschi si posesor de imperii financiare, barbatul ideal (cel real de aceasta data), poate fi oricum, dar doar asa sa fie:

  • Le face sa rada

Asta nu inseamna ca isi doresc langa ele un clown care isi toarna berea in cap, iar apoi ragaie, crezind ca este amuzant. Posesorii unui zambet si a unei replici inteligente sau abilitatea de a-i smulge un zambet intr-o situatie critica, reprezinta cheia succesului pentru ca aceasta este pasaportul catre inima oricarei femei. Poate parea superficial, dar asta este prima caracteristica pe care majoritatea femeilor o cauta la un barbat.

  • Are un job stabil

Femeile au in ADN nevoia de stabilitate. Atat emotionala, cat si financiara.

Altfel, i-ar fi imposibil sa poata visa la un viitor, la copii, daca viitorul este incert. Au nevoie ca barbatul lor sa aiba un loc de munca stabil, de succes, pentru eventualitatea in care ele ar fi nevoite, de dragul familiei, sa isi lase propria cariera in plan secund. In plus, un astfel de barbat se va bucura de toata admiratia si respectul femeii lui.

  • Este rabdator

Are rabdare cu tine in momente grele sau  pur si simplu, este rabdator din fire. Este indiciul ideal ca va fi un tata perfect intr-o zi.

  • Este un tata bun

Daca deja este tata, nimic nu e mai emotionant pentru o femeie decat sa vada ca barbatul iubit isi petrece timp de calitate cu copilul lor, ca se implica in educatia si problemele iminente sau ca pur si simplu, il asculta cand are nevoie.

  •  Este bland

Nimic nu e mai frumos pe lume decat un barbat bland, dar nu genul ala de bland. Nu un prostanac. Femeile isi doresc un barbat tare pe dinafara si moale, cald si maleabil pe dinauntru.

  • Este generos

Generos, nu risipitor. Nicio femeie nu isi doreste un barbat care sa arunce tot salariul pe o distractie de o noapte, sau sa-l cheltuie pe un gadget nou. Generos in anumite situatii care implica animale sau povesti de viata mai putin norocoase, generos atunci cand alege locul unde va veti petrece vacanta, sau unde veti lua cina cu ocazia aniversarii voastre.

  •  Este parolist

Nimic nu-i mai enervant pe lume decat un barbat care intarzie la intalnire, te amana sau mai rau, uita de tot ca trebuia sa va vedeti. Acela este momentul in care, fara sa stie, deja i se da o ultima sansa (asta daca mai are noroc). Confirma-i ca poate avea incredere in tine, tine-te de cuvant atunci cand ii promiti ceva.

  • Este fidel

Putine sunt femeile care pot trece peste o infidelitate, iar daca chiar o fac sunt foarte constiente ca un lant o data rupt se va rupe si a doua oara, mai devreme sau mai tarziu.

  • Este increzator in fortele proprii

Asta este cea mai mare doza de sex appeal pe care un barbat o poate detine. Un barbat care are incredere in el, ii va insufla stabilitate si protectie partenerei sale si va castiga respectul celor din jur. Asta si un costum facut la croitor..

  •  Este pasional

Putine femei o spun, insa toate viseaza la asta in secret.

Un barbat pasional nu este acela care te ia intr-un deget si te face lasou. Pasiunea pe care femeia o doreste este mai mult legata de partea emotionala. Isi doreste sa simta ca reprezinta totul pentru tine, ca esti atras irezistibil de ea, ca nu ai putea niciodata atinge alta piele decat a ei… ca o doresti doar pe ea.

Sursa foto: pexels

Autor: Nicoleta Florescu

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.